Cu totii avem mici lucruri care ne enerveaza la nivel individual si cu totii ne lovim de situatii care ne enerveaza la nivel colectiv. Eu despre cea de a doua categorie vreau sa vorbesc cu tine 🙂

  1. Stii momentele alea cand te trezesti dimineata buimac si la baie ai becuri led care trebuie sa se incalzeasca 10 secunde pana lumineaza si darami tot prin baie trezind toata casa? Da le stii. Nici mie nu imi plac. Am schimbat becurile? Nu. Fac economie 🙂
  2. Stii momentele alea cand aprinzi ultima tigara invers? O stingi, o intorci si o fumezi asa?
  3. Stii momentele alea cand esti pe toaleta, la final, si te ridici dar nu ai hartie igienica? Si mergi ca un pinguin prin casa sa faci rost?
  4. Stii momentele alea cand in timpul dusului, plin de spuma, apa calda devine apa de la Polul Nord? Si trebuie sa te speli pentru ca nu ai incotro. Sau momentele in care apa a fost oprita, deschizi robinetul si sare toata rugina din Drumul Taberei pe tine?
  5. Stii momentele alea cand domnisoara de la Mega Image scaneaza coduri de bare de parca o sa traim 1000 de ani? Si apoi urmeaza intrebarea eterna: Doriti si punga? Da, duduie, normal ca vreau si punga, doar n-o sa leviteze cumparaturile pentru o saptamana pana la mine in bucatarie.
  6. Stii momentele alea cand ti-e lumea mai draga si te suna cineva de la Vodafone sa iti faca o super oferta? Chiar daca e weekend, chiar daca sunt sarbatori. E super oferta!
  7. Stii momentele alea cand mananci si te suna cineva caruia chiar trebuie sa ii raspunzi? Pofta buna si inghite repede!
  8. Stii momentele alea cand ti-ai deszapezit un loc de parcare, pleci cu masina si cand te intorci il gasesti ocupat? Mai mult decat atat, cand il deszapezesti pe al doilea, ti se rupe lopata din plastic de foarte buna calitate?
  9. Sau momentele alea cand subestimezi adancimea unei balti, calci in ea si te trezesti ud pana la glezna?
  10. Sau momentele alea cand esti in autobuz si e atat de aglomerat incat toata lumea se freaca de tine? Si e cald. Neaparat e cald!

Pe voi ce alte lucruri MICI va mai enerveaza? 🙂

(sursa cover foto: scalar.usc.edu)

Ti-a placut acest articol? Primeste-le pe urmatoarele pe e-mail

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ