Am avut recent ocazia sa ne jucam cu primul pen din lume care foloseste tehnologia de print 3D si trebuie sa spunem ca am fost impresionati!

Pen-ul este varianta mini a unui printer 3D, iar singura lui limitare pare sa fie imaginatia.

Modelul din imagine este ultima versiune a celor de la 3Doodler, are functii noi si este mult mai subtire decat predecesorul lui.

Mecanismul din interior topeste batoane dintr-un plastic special care se intareste instant la contactul cu aerul. Batoanele de plastic la randul lor au diferite proprietati si utilizari – unele pot fi folosite direct pe materiale textile si creatii vestimentare, altele pe sticla, hartie sau materiale compozite.

Pen-ul printeaza cu flux continuu si are doua trepte de viteza, iar temperatura de topire este reglabila in functie de tipul de plastic folosit si materialul pe care se face imprimarea.

Gadget-ul poate fi folosit de asemenea pentru constructii freehand de orice dimensiune. Tot ce va trebuie este sa aveti timp si imaginatie.

Deocamdata 3Doodler 2.0 nu este disponibil in Romania, acesta putand fi achizitionat doar de la reprezentantele din Europa sau SUA cu un pret aproximativ de 99 de dolari.

Pentru prima noastra experienta cu 3Doodler am utilizat cateva dintre sabloanele care vin la pachet cu aparatul, iar ce a iesit este o adevarata opera de arta 🙂

Daca nu am reusit sa va impresionam cu realizarile noastre 🙂 va invitam sa vedeti in clipul de mai jos niste oameni care fac lucruri absolut incredibile cu aceasta noua tehnologie.

Ti-a placut acest articol? Primeste-le pe urmatoarele pe e-mail

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ