Missy Elliott – WTF (Where They From) cu Pharrell Williams

O revenire mult asteptata pe scena R&B

0
177

A venit momentul sa-i uram “bun revenit” reginei R&B a tuturor timpurilor. Dupa o absenta lunga de pe scena muzicala, cauzata de un accident de masina in urma caruia Missy “Misdemeanor” Elliott a fost diagnosticata cu o boala tiroidiana care i-a creat dificultati mari, inclusiv in a scrie melodii…

Din fericire insa conditia ei s-a imbunatatit si usor usor a revenit pe scena muzicala insa mai mult prin producerea unor piese de succes, pana in 2015 cand a aparut alaturi de Katy Perry in cadrul Super Bowl-ului, anuntand oarecum indirect ca isi pregateste o revenire. Missy mentionase intr-un interviu ca un alt motiv al absentei ei ar fi ca din cand in cand mai ai nevoie de un “refresh” pentru a veni cu idei si subiecte noi. Tot in acelasi interviu spunea ceva de genul “Cam de cate ori sa mai tot vorbim despre cluburi? Vreau sa simt ca le ofer fanilor ceva ce schimba jocul, nu melodii scoase din cuptorul cu microunde”.

Si daca ma intrebi pe mine, fix asta a facut cu piesa “WTF“, care va face parte din al 7-lea album semnat Missy Elliot. Videoclipul este facut in aceeasi nota specifica ei, pastrand coregrafii ingenioase si originale, haine Adidas Originals si caciuli in memoria lui “Notorious BIG” dar si ceva influente disco moderne prin costumul de la inceput, doar ca in 2015 Missy a inlocuit clasicele patine cu rotine cu un hoverboard.

Ti-a placut acest articol? Primeste-le pe urmatoarele pe e-mail

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ