Meet and Fun: Intalnirea pasionatilor de Golf Mk5

0
424

Cea mai bine vanduta masina fabricata de Volkswagen si a doua cea mai bine vanduta masina din lume se bucura de o popularitate pe masura si in Romania. Pornind de la micutele forum-uri, comunitatile auto din Romania au evoluat mult in ultimii ani, ajungand pana la nivelul la care organizeaza evenimente dedicate membrilor.

Pe acelasi model s-a dezvoltat si comunitatea “Golf MK5 Romania“, care va organiza pentru prima data o intalnire in Chichis, Covasna, pe 30 si 31 Iulie 2016.

Peste 90 de masini sunt anuntate la prima editie a “Meet and Fun” in cadrul careia participantii si vizitatorii vor lua parte la mai multe concursuri precum Best Airride Fitment, Best Static Fitment, Best Wheels, Best OEM+ Car, Best Sound, Best Trunk Setup si Best Car of the Show. Sambata seara se va lasa cu o petrecere la piscina si foc de tabara, Duminica se pregatesc activitati precum Paintball, Mini Golf, Fotbal si Airride Battle in timp ce membrii comunitatii vor vota masinile preferate. Cateva exemple gasesti putin mai jos iar pentru restul esti asteptat la “Meet and fun 2016”!

 

 

Ti-a placut acest articol? Primeste-le pe urmatoarele pe e-mail

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ