Pentru cei care vor sa isi deschida o mica afacere la colt de strada, de genul covrigariilor de succes, dar vor sa aduca o inovatie pe piata romaneasca, se pot inspira de la cativa oameni care transforma mancarea in arta.

Vata de zahar pe bat

Adorata de copii, dar irezistibila si pentru oamenii mari, jucausa vata de zahar, cu cat este mai colorata, cu atat are cautare mai mare. Chinezii au reusit sa o transforme intr-o floare super cool.

Inghetata “rola”

Thailandezii au gasit un mod inedit de a prepara inghetata – o fac rulouri. Pare delicioasa si simplu de realizat, daca ai indemanare cu…spaclul.

 

Covrigul curcubeu

Covrigii au mare cautare pentru ca sunt ieftini si tin de foame. Direct din inima New Yorkului, proprietarul unei covrigarii din Brooklyn face niste covrigi incredibil de aspectuosi, care au un succes fantastic.

 

Clatita “cu de toate”

Pe langa clasicele clatite uriase cu ciocolata sau cu gem, putem adauga intr-o clatita si ingrediente fresh precum carne, legume, sosuri, s.a.

 

Cartoful “tornada” 

Cartofii sunt buni oricum i-am gati. Un mod interesant de preparat, care la noi nu este foarte popular, este cel sub forma de spirala. Chinezii ii spun tornada si il vand la colt de strada cu diverse condimente pe el.

 

Pentru acest gen de business –  street food, investitia este mica la inceput, iar preturile trebuie sa fie la fel, avand in vedere piata din Romania. Prinde bine ideea ca oamenii sa vada ce mananca, iar elementul de nou poate atrage multi curiosi. Faceti un mic studiu de fezabilitate si daca iese bine, aveti curajul sa dati start la afacere si sa deveniti antreprenori de renume.

Succes!

Sincer, eu de abia astept sa incerc minunatiile de mai sus la noi in tara.

 

 

Ti-a placut acest articol? Primeste-le pe urmatoarele pe e-mail

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ