Fratii Grime – De La Ytube (cu AFO si Fanescu)

Prima melodie din 2016 si confirmarea noilor albume

0
728

Inceputul de an ne aduce vesti noi despre albumele care se pregatesc sub emblema “Culese din cartier” dar si cateva aparitii noi si binevenite. “De la Ytube” este ultima piesa proaspat iesita din bucataria fratilor grimecare ne aduce o gura de flow proaspat prin prima aparitie online a lui Fanescu alaturi de brigada deja bine-cunoscuta.

Chiar daca ideea melodiei a fost cumva scoasa in gluma, propun sa ne gandim un pic la contributia noastra, a ascultatorilor, la dezvoltarea unor artisti care ne pun la dispozitie munca lor fara niciun cost (poti sa salvezi muzica lor gratuit de pe pagina de SoundCloud sau subcarpati.com). Nu zic acum ca se va imbogati cineva din vizualizarile de pe YouTube (iar cei care cunosc cum sta treaba pe online pot confirma cat de greu e), insa efortul unui click pe butoanele de Share si Like sau plata unui bilet de concert ne poate asigura ca vom asculta si pe viitor o muzica autentica, de calitate. Si hai s-o zicem p-aia dreapta, stii la fel de bine ca mine cam cat de rar se mai gaseste asa ceva in ziua de azi.

Si pentru ca am adus vorba de viitor, stim ca ni se pregateste un album “Fratii Grime” si de asemenea ca in curand vom asculta albumul complet “Cred ca sunt extraterestru“. Iar pe partea de evenimente avem in Martie a VI-a editie Snow Fest, cu ski, line-up bun, plimbare pana-n Franta si toate cele:

snow-fest-2016

 

 

 

Ti-a placut acest articol? Primeste-le pe urmatoarele pe e-mail

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ