Motociclete personalizate, muzica rock’n’roll, barbosi dichisiti si artizani autohtoni. Cam asa as putea sa sumarizez primul eveniment “Custom Wheels” la care am luat parte anul trecut, iar in editia din 2016 lucrurile se anunta a fi cu mult mai serioase. In weekend-ul 4-5 Iunie vom gasi in Sala Antilopa cea mai puternica prezenta a culturii “custom” din Romania prin diverse proiecte speciale din zona moto, velo, fashion, urban si artistica.

Vedetele evenimentului vor fi motocicletele construite de la zero sau personalizate pana la extrem, in timp ce artizanii vor face demonstratii de modelare metal, prelucrare piele, personalizare de haine sau casti, etc. iar obiectele lucrate manual vor avea propria lor zona de merchandising.

Custom Wheels 2015
Custom Wheels 2015

Fiecare expozant isi va aranja standul in ton cu tema evenimentului pentru a asigura o atmosfera unica si a incuraja spiritul artizanal si cultura custom autohtona.

Custom Wheels 2015
Custom Wheels 2015

Custom Wheels” este printre cele mai originale evenimente de la noi si nu trebuie ratat cu niciun pret, iar galeria foto a editiei din 2015 este aici pentru a te convinge.

Custom Wheels 2015
Custom Wheels 2015

Haideti sa le aratam putina sustinere acestor baieti cu un like pe pagina “Asociatia Custom Romania” pentru ca proiectele de acest tip merita toata sustinerea noastra. Detalii suplimentare putin mai jos si pe pagina evenimentului. Ne vedem acolo!

Custom Wheels 2015
Custom Wheels 2015

– Singurul show din Romania dedicat motocicletelor custom si culturii custom.
Prima editie ne-a aratat ca sunt multi cei care doresc un eveniment alternativ si asta ne-a incurajat sa desfasuram editia de anul acesta.
– Ne dorim sa inviem spiritul muncii artizanale, sa incurajam constructorii moto, artistii si meștesugarii autohtoni printr-un eveniment dedicat doar lor, in care vizitatorii sa poata sa inteleaga si sa aprecieze creativitatea si procesul muncii lor.
– Vor fi expuse proiecte din zona moto, velo si din cea artistica – totodata vor exista workshop-uri sustinute de artizani, care vor face demonstratii de modelare metal, prelucrare piele, personalizare de haine, casti, pinstriping, etc.
– La fel ca si anul trecut, va exista zona de merchandising unde vor fi amplasate standurile cu obiecte lucrate manual.

– Ne dorim sa promovam cultura custom autohtona pe plan național și internațional si sa aratam ce avem mai bun. Totodata vrem sa inchegam o nouă comunitate de constructori artizani, sa oferim un altfel de entertainment si sa aducem un nou suflu in zona de evenimente cu acest specific.
– Cu ocazia aceasta dorim sa atragem atentia asupra legislației dificile RAR, în ceea ce privește vehiculele artizanale.

– Concursul de custom moto va avea 5 categorii: Best in show (ales de public), Best freestyle, Best cafe-racer, Best scrambler, Best retro.
– Oferim expunere gratuita celor care doresc sa isi expuna motocicletele si ii rugam sa ne trimita fotografii elocvente cu exponatele (nu este admisa niciun fel de reclama in incinta).

Ti-a placut acest articol? Primeste-le pe urmatoarele pe e-mail

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ