Cred ca sunt extraterestru

0
701

Daca titul iti pare cel putin o afirmatie bizara atunci e clar ca trebuie sa citesti mai departe. Ca sa fie clar de la inceput, eu unul nu cred ca sunt extraterestru dar dupa experienta de aseara pot spune cu mana pe inima ca sunt un fan al lor. De ce? Pentru ca scena hip-hop din Romania a luat-o pe niste cai pe care nimeni nu cred ca le putea preconiza acum cativa ani, iar asta vine din partea unui om care a crescut pe la Romana, vorba aia. Evident ca nu e nici o coincidenta ca asta suna ca titlul unei melodii de la Subcarpati pentru ca ii consider principalii vinovati pentru miscarea asta din care face parte si intamplarea de aseara, cand trupa “Cred ca sunt extratrestru” a organizat o auditie privata a primului lor material ce urmeaza sa se lanseze Sambata aceasta (24.10.2015) la Colectiv (Facebook event aici).

In vremurile in care tot auzi prin jur ca hip-hop-ul a murit eu iti zic doar atat: abia renaste. Iar ce am ascultat aseara este exact manifestul renasterii sub forma de beat-uri geniale, lirica impresionanta si deja obisnuitele influente folclorice, impachetate perfect pentru a te face sa dai din antebrat, glezne, gambe si asa mai departe.

Asadar, fie ca stii sau nu despre ce este vorba, pune-te in miscare Sambata asta spre Colectiv pentru a asculta materialul “Cred ca sunt extraterestru” alaturi de AFO, Americanu, Cretzu si Power pe vinil, sprijiniti de Bean MC & Vali Umbră, Fanescu, Psihotrop si toata lumea buna care reprezinta miscarea asta.

Big up!

12122694_515712795270282_3922087872536881887_n

Ti-a placut acest articol? Primeste-le pe urmatoarele pe e-mail

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ