Accente cu oglinzi in casa ta

stil, eleganta, armonie

0
984
Sursa foto aici

Imi renovez apartamentul si o perioada lunga de timp am fost in cautare de o oglinda decorativa pentru a acoperi spatiul gol de deasupra patului din dormitor.

Obisnuiesc ca inainte sa imi amenajez casa, sa consult principii feng shui pentru ca acasa vreau sa gasesc armonia si energia de care am nevoie.

Am descoperit ca oglinda este considerata foarte puternica in feng shui si nu trebuie amplasata la intamplare in casa. Daca este asezata corespunzator, se spune ca aduce prosperitate casei, sanatate, fericire, noroc si atrage energia pozitiva. In acelasi timp, asezata gresit, oglinda poate atrage ghinion.

Oglinda NU trebuie sa reflecte:

  • usi si ferestre, pentru ca trimite afara energia sau respinge energia pozitiva care ar putea sa intre in casa.
  • patul, pentru ca poate afecta somnul si viata de cuplu prin aparitia unei alte persoane.
  • baia, pentru ca energia se va scurge ca apa prin tevi.
  • flacari in bucatarie, pentru ca poate atrage accidente sau incendii.
  • alta oglinda, pentru ca energia este fortata sa se reflecte la infinit in alta oglinda si niciodata in casa.

Cele mai bune locuri feng shui pentru a pozitiona o oglinda sunt livingul sau locul unde se ia masa. Mancarea pe masa simbolizeaza abundenta.

Specialistii in feng shui ne recomanda sa avem macar o oglinda in casa, in care sa ne vedem in intregime. Sa alegem forme patrate si dreptunghiulare pentru echilibru, forme octogonale pentru putere sau forme circulare pentru unitate.

Oglinda trebuie curatata frecvent de praf sau urme pentru a-si putea indeplini rolul de energizator. Nu pastrati si nu folositi oglinzi ciobite sau sparte.

Chiar daca nu credeti in regulile feng shui, cand va decorati interiorul alegeti oglinzi clare, fara distorsiuni, in care nu se vede usa de la intrare si asigurati-va ca reflecta imprejurimi frumoase. Astfel va puteti bucura de o vedere placuta ! 🙂

“Mirror show us what we look like, not who we are”

Cu ceva atentie la sfaturile de mai sus, eu am ales cateva oglinzi mai mici, rotunde, deasupra patului, care reflecta un candelabru elegant, si un dressing cu usi din oglinzi pe hol, pentru a da senzatia de spatiu.

Pentru mine oglinda aduce calm si liniste interioara. Voi unde v-ati pus oglinda?

Sursa foto aici
Sursa foto aici
Sursa foto aici
Sursa foto aici

Poze inspirationale sursa:pinterest.com

Ti-a placut acest articol? Primeste-le pe urmatoarele pe e-mail

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ